Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1. Πιστωτική / Χρεωστική / Προπληρωμένη Κάρτα:

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, χρησιμοποιώντας την πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα σας. Το σύστημά μας βασίζεται στη διεθνή εταιρεία προστασίας συναλλαγών (GLOBE SSL) και υποστηρίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό:

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε κοντινό τραπεζικό κατάστημα, είτε στο ταμείο είτε μέσω μηχανήματος γρήγορων συναλλαγών, ή ακόμη και με online μεταφορά χρημάτων. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε ως αιτιολογία την ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας. Στη συνέχεια, παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω email στη διεύθυνση info@royalsmode.gr, προκειμένου να προβούμε στην επεξεργασία της παραγγελίας σας και να προχωρήσουμε στην άμεση αποστολή των προϊόντων σας.

Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι ο εξής (ΙΒΑΝ):

EUROBANK: GR0302601930000130200618929 

Πειραιώς: GR9401720800005080102657049

Δικαιούχος: ΜΑΘΙΟΥΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

3. Αντικαταβολή (μόνο για προϊόντα άμεσης διαθεσιμότητας):

Προσφέρουμε επίσης τη δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή, αν επιθυμείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παράδοση των προϊόντων από τον courier. Σημειώνουμε ότι η επιλογή αυτή ισχύει μόνο για προϊόντα με άμεση διαθεσιμότητα, και δεν ισχύει για προϊόντα που αναγράφουν χρόνο παράδοσης 4-10 ημέρες ή παράδοση σε 4-10 ημέρες. 

Στόχος μας είναι να παρέχουμε ευέλικτες επιλογές πληρωμής, προσαρμοσμένες στις διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις σας, εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη δυνατή εμπειρία αγορών.