Τρόποι Αποστολής

 

Ανανεώνουμε τους τρόπους αποστολής που προσφέρουμε για τις παραγγελίες σας, παρέχοντας σαφέστερες πληροφορίες και επεξηγώντας τις διάφορες επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας.

Παράδοση μέσω Courier:
Αποστέλλουμε τα προϊόντα σας στον χώρο σας χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες των εξής Courier:

ACS Courier
ELTA Courier

Σημειώνουμε πως οι αφίξεις των αποστολών στους παραλήπτες εξαρτώνται από τα στερεότυπα των διεθνών μεταφορών, και η εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές καθυστερήσεις. Σε περίπτωση φθοράς υλικών ή προϊόντων κατά τη μεταφορά, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2103007846 ή μέσω email στο info@royalsmode.gr για να καταχωρηθεί η αίτησή σας.

Παράδοση σε μεγάλες πόλεις εκτός Αττικής:
Για τις αποστολές προς μεγάλες πόλεις εκτός Αττικής, προτείνουμε τις υπηρεσίες της ELTA Courier και της ACS. Αυτές οι επιλογές εξασφαλίζουν την όσο το δυνατόν πιο άμεση παράδοση των πακέτων, με εξαιρέσεις να μπορούν να προκύψουν σε περιόδους κρίσης όπως υγείας, εθνικής ασφάλειας, αργιών, απεργιών κ.λπ.

Επίσης, σημειώνουμε ότι αν η παραγγελία σας πραγματοποιηθεί μετά τις 12:00 το μεσημέρι, θα δρομολογηθεί για επεξεργασία την επόμενη εργάσιμη ημέρα, ενώ αν πραγματοποιηθεί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι, θα δρομολογηθεί για επεξεργασία την ίδια εργάσιμη ημέρα.

Επισημαίνουμε επίσης ότι οι παραδόσεις γίνονται μόνο τις εργάσιμες ημέρες και σε ωράριο που εξαρτάται από την επιλεγμένη εταιρεία διανομής.

Χρεώσεις:
Τα έξοδα μεταφοράς για τις παραδόσεις μέσω Courier είναι 4 €