Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα αποστέλλονται στον χώρο σας με χρήση των υπηρεσιών Courier:

  • ACS Courier
  • ELTA Courier
  • Συνεργάτης Royals Mode

  Όλα τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα, φτάνουν σε εσάς με χρήση των άνωθι υπηρεσιών Courier, apo τρεις έως πέντε (3-5) εργάσιμων ημερών!!

Οι αφίξεις των αποστολών στους παραλήπτες εξαρτώνται από τα στερεότυπα των διεθνών μεταφορών και η εταιρεία μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη τυχόν καθυστερήσεων. Σε περιπτώσεις φθοράς υλικών – προϊόντων κατά την μεταφορά, θα πρέπει να επικοινωνήσετε το αίτημά σας τηλεφωνικά στο 2103007846 ή μέσω email στο info@royalsmode.gr

Αποστολές στην περιοχή Εντός Αττικής

Για τις αποστολές εντός Αττικής έχουμε επιλέξει τις αποστολές μέσω συνεργάτη της Royal Mode καθώς η επιδόσεις των πακέτων είναι άμεσες και σύμφωνα με το πελατειακό μας κοινό Για τις ίδιες περιοχές ενδέχεται, εφόσον διαπιστωθεί πως κάποια περιοχή είναι προβληματική, να γίνει χρήση κάποιας εκ των ΕΛΤΑ Courier και ACS.

 Αποστολές σε μεγάλες πόλεις

Για τις αποστολές σε μεγάλες πόλεις εκτός Αττικής έχουμε επιλέξει τις υπηρεσίες ΕΛΤΑ Courier και ACS, καθώς η επιδόσεις των πακέτων είναι όσο το δυνατόν πιο άμεσες με εξαιρέσεις, περιόδους κρίσης Υγείας, Εθνικής Ασφαλείας, Αργιών, Απεργιών κ.τλ.

 Εφόσον διαπιστωθεί πως κάποια περιοχή είναι προβληματική, θα γίνει επιλογή διαφορετικής υπηρεσίας Courier στην επόμενη παραγγελίας σας.

Αν η παραγγελία σας πραγματοποιηθεί μετά τις 12.00 το μεσημέρι, αυτή δρομολογείται προς επεξεργασία την επόμενη εργάσιμη,
Αν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι, δρομολογείται προς επεξεργασία από εμάς την ίδια εργάσιμη μέρα.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!

Σε περίπτωση έλλειψης κάποιων προϊόντων, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να μεταβάλλεται . Σε κάθε περίπτωση αν η αναμονή φτάσει τις 3 ημέρες από την ειδοποίηση αποστολής μέσω Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2103007846 και μέσω Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου 

Οι παραδόσεις γίνονται τις εργάσιμες ημέρες και σε ωράριο αναλόγως της επιλεγμένης εταιρείας διανομής.

ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier δεν μπορεί να πλαισιωθεί με σωστό χρονοδιάγραμμα. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με την υπηρεσία ΕΛΤΑ Courier και κατόπιν συνεννόησης με το εκάστοτε κατάστημα ο πελάτης γνωρίζει για την ακριβή ημερομηνία επίδοσης.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ

  • Τα έξοδα μεταφοράς είναι 4 €.