Επιστροφές

Ο χρήστης, έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να επιβαρύνεται με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα επιστροφής αξίας 6€ (άρθρο 4 του νόμου 2251/1994)

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!  Προιόντα που πραγματοποιείτε εκτύπωση ενος σχεδίου ( μεταξοτυπία, στάμπα κτλπ ) ΔΕΝ υπάρχει δυνατοτήτα επιστροφής καθώς δημιουργούμε το σχέδιο για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Οι αιτήσεις για επιστροφές / αλλαγές γίνονται αποκλειστικά μέσω email στο info@royalsmode.gr και οχι τηλεφωνικά!

Προϋποθέσεις για την επιστροφή του προϊόντος :

  1. να είναι σε άριστη κατάσταση όπως την παραλάβατε
  2. να μην είναι χρησιμοποιημένα 
  3. να είναι στην αρχική του(ς) συσκευασία
  4. Να μην έχει αφαιρεθεί το ταμπελάκι από το προϊόν. 

Σε περίπτωση αποστολής προϊόντος ελαττωματικής ποιότητας με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Royalsmode.gr, τα έξοδα μεταφοράς βαραίνουν την επιχείρηση.

Αλλαγές (Επίδοση – Ανταλλαγή )

Σε περίπτωση που σας στείλουμε κάτι λάθος είτε σε νούμερο είτε σε μέγεθος πραγματοποιείτε αντικατάσταση χωρίς να επιβαρύνεστε κάποιο κόστος αντικατάστασης . 

Κόστος επιστροφών

Σε περίπτωση υπαιτιότητας του Royalsmode.gr το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει την Royalsmode.gr και ο πελάτης μπορεί να επιλέξει την επιστροφή των χρημάτων του, πιστωτικό υπόλοιπο ίσης αξίας για αγορά άλλου προϊόντος ή την εκ νέου αποστολή της παραγγελίας. 

Σε περίπτωση υπαιτιότητας του πελάτη, επιβαρύνεστε με τα έξοδα επιστροφής . Μπορείτε να μας αποστείλετε το προϊόν συσκευάζοντας με την ίδια μορφή όπως παραλάβατε την παραγγελία σας και μας  αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, Τμήμα Επιστροφών. Στην συνέχεια πραγματοποιείτε επιστροφή χρημάτων αυστηρά εντός 14 ημερολογιακών ημερών εφόσον τα πωληθέντα προϊόντα έχουν παραληφθεί από την Εταιρεία άθικτα, αφαιρώντας πάντοτε από το προς επιστροφή ποσό τα έξοδα της αρχικής αποστολής και της επιστροφής .

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

 Η Royalosmode.gr  διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει την πολιτική επιστροφών του, δημοσιεύοντας τους νέους όρους και προϋποθέσεις σε σχετική σελίδα στον ιστότοπό του.

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που η Royalsmode.gr κατά την απόλυτη κρίση του, θεωρήσει ότι ο πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις.
Σε περίπτωση που το προϊόν παραβαίνει τους όρους επιστροφών και κριθεί ακατάλληλο προς επιστροφή, τότε αυτό θα επιστρέφεται στον πελάτη, ενώ τα έξοδα μεταφοράς θα επιβαρύνουν τον ίδιο.